Dut İlköğretim Okulu Kahta Adıyaman |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Dut İlköğretim Okulu Kahta AdıyamanDut İlköğretim Okulu Hakkında - Dut İlköğretim Okulu Tanıtım - Dut İlköğretim Okulu Resimleri - Dut İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Okula, daha sonra 1987 yılında tek derslik ana sınıfı ve 1993 yılında 3 derslikli yeni bir bina ilave edildi Bu binaya 1998 yılında üç derslikli kat ilavesi yapıldı 1-8 sınıflı ilköğretim okuluna dönüştürülen okulumuzda halen 8 derslik, bir anasınıfı, 2 idare odası, 1 öğretmenler odası bulunmaktadır Okulun etrafı 2002 yılında tel örgü ile ihata edildi Dut İlköğretim okulu, bir köy okulu olup 1 Müdür vekili, 1 Müdür yardımcısı, 12 öğretmeni ile eğitim öğretim hizmeti vermektedir Okulda bulunan 12 öğretmenlerden beşi 4/B kapsamında, kapsamında çalışmaktadır Okulumuzda 13 anasınıfı öğrencisi, 148 ilköğretim okulu öğrencisi vardır![]() Okulumuzda normal öğretim yapılmaktadır ![]() Dut İlköğretim Okulu Samsat yolu üzerindedir Kahta'ya 12, Adıyaman'a 28 km uzaklıktadır![]() Okulumuz öğretmenlerinin kalacağı lojman bulunmamaktadır Bu nedenle öğretmenlerimizin bir kısmı Adıyaman'a bir kısmı da Kahta'ya yerleşmişlerdir![]() Dut İlköğretim Okulu Adıyaman Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Dut İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Dut İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Dut İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Dut İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADIYAMAN / KAHTA Adı: DUT İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Dut Köyü Kahta / Adiyaman Telefon Numarası: 4167362107 E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi :http://okulweb meb gov tr/02/06/333652/Kaynak : webrehberi biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|
|
|