![]() |
Çiçekli İlköğretim Okulu Arsin Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çiçekli İlköğretim Okulu Arsin TrabzonArsin Çiçekli İlköğretim Okulu - Çiçekli İlköğretim Okulu Hakkında - Çiçekli İlköğretim Okulu Tanıtımı - Çiçekli İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Çiçekli İlköğretim Okulu Resimleri Çiçekli İlköğretim Okulu Trabzon Arsin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Çiçekli İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Çiçekli İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Çiçekli İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / ARSİN Adı: ÇİÇEKLİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Çiçekli llköğretim Okulu Telefon Numarası: 4627182091 Kurumun Misyonu : Öğrencilerin sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını benimsemiştir ![]() ![]() ![]() ![]() Kurumun Vizyonu: Çağdaşlığın, teknolojinin, toplumsal yardımlaşmanın, milli değerlerin egemen olmasını sağlayacak, toplumun gelişmesine katkıda bulunacak ve yaratıcı düşünebilen insanlar yetiştirecektir ![]() ![]() trabzon ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|