|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
arsin, fındıklı, ilköğretim, okulu, tepe, trabzon |
![]() |
Fındıklı Tepe İlköğretim Okulu Arsin Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fındıklı Tepe İlköğretim Okulu Arsin TrabzonArsin Fındıklı Tepe İlköğretim Okulu - Fındıklı Tepe İlköğretim Okulu Hakkında - Fındıklı Tepe İlköğretim Okulu Tanıtımı - Fındıklı Tepe İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Fındıklı Tepe İlköğretim Okulu Resimleri Fındıklı Tepe İlköğretim Okulu Trabzon Arsin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Fındıklı Tepe İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Fındıklı Tepe İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Fındıklı Tepe İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / ARSİN Adı: FINDIKLI TEPE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Fındıklı Tepe llköğretim Okulu Telefon Numarası: 4627145333 Kurumun Misyonu : Çağdaş değerler ve uluslararası standartlar doğrultusunda eğitim-öğretim vererek öncelikle Trabzon’un, daha sonra bölgemizin ve ülkemizin başarılı eğitim kurumları arasında yer almaktır ![]() Kurumun Vizyonu: Öğretmenin yol gösterici olduğu, öğrenci merkezli, öğrencinin bilgiye sorarak, eleştirerek ve araştırarak ulaştığı, aktif öğrenme yöntemleri ile çözüm üretici ve eleştirel akla sahip gençler yetiştirmektir ![]() ![]() ![]() ![]() trabzon ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|