Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
akif, arsin, ersoy, ilköğretim, mehmet, merkez, okulu, trabzon

Merkez Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Arsin Trabzon

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Merkez Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Arsin Trabzon

Arsin Merkez Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu - Merkez Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Hakkında - Merkez Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Tanıtımı - Merkez Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Merkez Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Resimleri

Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Trabzon Arsin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur

Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: MEHMET AKİF ERSOY İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: MEHMET AKİF ERSOY İLKÖĞRETİM OKULU

Telefon Numarası: 4627113287
Faks Numarası: 4627113287

Kurumun Misyonu:

Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, vatanının seven ve koruyan, tarihi değerleriyle ve geçmişi ile övünen, bilimsel düşünen, hal ve hareketleriyle topluma rehberlik eden, bedenen ve ruhen sağlıklı, başarılı ve örnek bireyler yetiştirmektir

Kurumun Vizyonu:

Öğrencilerin ve Türk Milli Eğitiminin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda, öğrenme ve araştırma için her türlü fırsatın ve ortamın sağlandığı, bilgili, becerikli, iyi bir ahlaka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği tercih edilen ve beğenilen bir okul olmaktır

webrehberibiz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com