|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
akif, arsin, ersoy, ilköğretim, mehmet, merkez, okulu, trabzon |
![]() |
Merkez Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Arsin Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Merkez Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Arsin TrabzonArsin Merkez Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu - Merkez Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Hakkında - Merkez Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Tanıtımı - Merkez Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Merkez Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Resimleri Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Trabzon Arsin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / ARSİN Adı: MEHMET AKİF ERSOY İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: MEHMET AKİF ERSOY İLKÖĞRETİM OKULU Telefon Numarası: 4627113287 Faks Numarası: 4627113287 Kurumun Misyonu: Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, vatanının seven ve koruyan, tarihi değerleriyle ve geçmişi ile övünen, bilimsel düşünen, hal ve hareketleriyle topluma rehberlik eden, bedenen ve ruhen sağlıklı, başarılı ve örnek bireyler yetiştirmektir ![]() Kurumun Vizyonu: Öğrencilerin ve Türk Milli Eğitiminin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda, öğrenme ve araştırma için her türlü fırsatın ve ortamın sağlandığı, bilgili, becerikli, iyi bir ahlaka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği tercih edilen ve beğenilen bir okul olmaktır ![]() ![]() webrehberi ![]() |
![]() |
![]() |
|