|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bornova, ilköğretim, izmir, okulu, yıl, yüzüncü |
Yüzüncü Yıl İlköğretim Okulu Bornova İzmir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yüzüncü Yıl İlköğretim Okulu Bornova İzmirYüzüncü Yıl İlköğretim Okulu Hakkında - Yüzüncü Yıl İlköğretim Okulu Tanıtım - Yüzüncü Yıl İlköğretim Okulu Resimleri - Yüzüncü Yıl İlköğretim Okulu İletişim ![]() Yüzüncü Yıl İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz Eğitim Öğretime 1989 yılında 8 derslik olarak başlamış, 2001 yılında ek bina 6 derslik olarak eğitim öğretime başlamıştır Adını Melih Tuncay İlköğretim okulundan almıştır 100 Yıl İ Ö O iken yanan okula daha sonra Melih Tuncay İ Ö O denilmiş, okulumuza da 100 Yıl İlköğretim okulu adı verilmiştir![]() Yüzüncü Yıl İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Bornova Okul Adresi : ÜMİT MAH 308 SK N0: 1 Bornova İzmirOkul Telefonu : (232) 479 95 37 Okul Fax : (232) 479 11 16 Okul Web : http://bornovayuzuncuyil meb k12 trOkul E-Mail : 636826@meb k12 trOkulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : Merkez Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Yüzüncü Yıl İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|