|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| candarogullari, ilköğretim, kastamonu, merkez, okulu |
Candarogullari İlköğretim Okulu Kastamonu Merkez |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Candarogullari İlköğretim Okulu Kastamonu MerkezCandaroğulları İlköğretim Okulu Hakkında - Candaroğulları İlköğretim Okulu Tnıtımı - Candaroğulları İlköğretim Okulu İletişim - Candaroğulları İlköğretim Okulu Resimleri Candarogullari İlköğretim Okulu Kastamonu Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Candarogullari İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Candarogullari İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Candarogullari İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Candarogullari İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Okul Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KASTAMONU / MERKEZ Adı: CANDAROGULLARİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: CANDAROĞULLARI MAH İNEBOLU CADDESİ NO:3Telefon Numarası: 3662142496 Faks Numarası: 3662141478 Kaynak : webrehberi biz - www meb gov tr
|
|
|
|