Gedikören İlköğretim Okulu Konya İlgın |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gedikören İlköğretim Okulu Konya İlgınGedikören İlköğretim Okulu Hakkında - Gedikören İlköğretim Okulu Tanıtım - Gedikören İlköğretim Okulu Resimleri - Gedikören İlköğretim Okulu İletişim Gedıkoren İlköğretim Okulu Konya Ilgın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Gedıkoren İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Gedıkoren İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Gedıkoren İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Gedıkoren İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Gedikören İlköğretim Okulu Misyonu: Okulumuzun bu günkü değerlerini ortaya çıkararak, gelecek hayallerine ulaşmak için kurumsal değerlerin neler olduğunu belirlemek Evrensel değerlere uygun olarak ırk, din, cinsiyet ve bedensel eksiklere bakmadan tüm insanlara eşit davranmak Başarının takım çalışmaları ile elde edileceğine, teşvik ve ödülle artacağına inanmak Her velinin, öğrenme için öğrencisine her türlü fırsatın verildiğini bilmesi Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışması Türk toplumunu çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bir yönetim anlayışını eğitim sistemine ve eğitim kurumlarına taşıyan, örnek ve önder birim olmak gerektiğini bilmek vizyonumuzdur Gedikören İlköğretim Okulu Vizyonu: Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak , onların bilgili becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onları 21yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak · Müşteri memnuniyeti konusundaki bilgi, birikim ve deneyimlerin paylaşılması, yeni uygulamaların araştırılması, ilgili kesimlerin bilinçlendirilmesi Gedikören İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / ILGIN Adı: GEDIKOREN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: GEDİKOREN İLKOĞRETİM OKULU Telefon Numarası: 3328813992 Faks Numarası: E-mail Adresi: 722001@mebk12tr Web Adresi: -wwwgedikorenmebk12tr Gedikören İlköğretim Okulu Resimleri: biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|