![]() |
Oğuz İlköğretim Okulu Arsin Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Oğuz İlköğretim Okulu Arsin TrabzonArsin Oğuz İlköğretim Okulu - Oğuz İlköğretim Okulu Hakkında - Oğuz İlköğretim Okulu Tanıtımı - vErişim Bilgileri - Oğuz İlköğretim Okulu Resimleri Oğuz İlköğretim Okulu Trabzon Arsin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Oğuz İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Oğuz İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Oğuz İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / ARSİN Adı: OĞUZ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Oğuz ilköğretim Okulu Oğuz Köyü Arsin/Trabzon Telefon Numarası: 4627152548 Kurumun Misyonu : Bütün öğrencilerimize; araştıran, sorgulayan, özgüveni olan, ülkesini, milletini her şeyden üstün gören ve çağımızın gereksinimlerine yanıt verecek beceriler kazandırmak ![]() Kurumun Vizyonu: Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı; kendisini çevresini aydınlatan, toplumumuzu bilgi ve iletişim toplumu olarak gören, geçmişten aldığımız kültürel zenginlik ve güçle kendine, yakın çevresine ve tüm insanlığa yararlı, araştıran, üreten bireyler yetiştirmek ![]() ![]() trabzon ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|