|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
arsin, ilköğretim, kanuni, okulu, trabzon, yeşilyalı |
![]() |
Yeşilyalı Kanuni İlköğretim Okulu Arsin Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeşilyalı Kanuni İlköğretim Okulu Arsin TrabzonArsin Yeşilyalı Kanuni İlköğretim Okulu - Yeşilyalı Kanuni İlköğretim Okulu Hakkında - Yeşilyalı Kanuni İlköğretim Okulu Tanıtımı - Yeşilyalı Kanuni İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Yeşilyalı Kanuni İlköğretim Okulu Resimleri Yeşilyalı Kanuni İlköğretim Okulu Trabzon Arsin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yeşilyalı Kanuni İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yeşilyalı Kanuni İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yeşilyalı Kanuni İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / ARSİN Adı: YEŞİLYALI KANUNİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Yeşilyalı Kanuni Telefon Numarası: 4627176441 Kurumun Misyonu : En kısa sürede okulumuzun donanımını tamamlayarak,çalışanlarımızla birlikte öğrencilerimizi toplumla ve kendisi ile barışık,hoşgörülü,yardımlaşmay ı seven,çevreye duyarlı,bilinçli birer yurttaş olarak hayata ve bir üst öğrenime hazırlamaktır ![]() Kurumun Vizyonu: Çevreyle işbirliği yaparak,öğrencilerimizi, milli kültürümüz içinde, yeniliklere açık, kişilikli ve dengeli, eleştiren ve eleştiriye açık, demokratik ve layık düşünceye sayıp, kendisinin, ailesinin,ülkesinin ve bütün insanlığın yücelmesine katkı sunabilen mutlu birer vatandaş olarak yetiştirmektir ![]() trabzon ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|