![]() |
Gudulge İlköğretim Okulu Kahta Adıyaman |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gudulge İlköğretim Okulu Kahta AdıyamanGudulge İlköğretim Okulu Hakkında - Gudulge İlköğretim Okulu Tanıtım - Gudulge İlköğretim Okulu Resimleri - Gudulge İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri ![]() Okulumuzun Tarihi Güdülge İlköğretim Okulunun Vizyon ve Misyonu; Öğrencilerimizin Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda öğretim programlarında belirtilen hedeflere ulaşmaları, nitelikli kişilik özellikleri ve değerlerini kazanmalarıdır ![]() ![]() Okulumuz eğitim sisteminin bir parçası olsa da kendine özgü ilkeleri ve farklılıkları vardır ![]() ![]() ![]() Bu günün küçüğü yarının büyüğü olacak olan çocuklarımız sözünden esinlenerek MİSYONUMUZ;kulumuzda okumaktan onur duyan kendilerini ayrıcalıklı hisseden,istendik niteliklerle donanmış,ilimizin ,ülkemizin önderleri olacaklarına inanan öğrencilerini bizler yetiştiririziyerek ülkemizin her zaman ihtiyacı olan nitelikli,bilgili, becerili , başarılarına her zaman başarı katan, Özgüveni kendinde bulan bireyler yetiştirmek olduğuna inandık ![]() ![]() Okulumuzun Vizyonu ; Öğrencilerin, tümünün girdikleri sınavlarda başarılı olarak bir üst kademeye geçmesini istiyoruz ![]() Gudulge İlköğretim Okulu Adıyaman Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADIYAMAN / KAHTA Adı: GUDULGE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Güdülge Köyü Kahta / Adiyaman Telefon Numarası: 4167458048 E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi :http://okulweb ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|