![]() |
Kınık İlköğretim Okulu Kaş Antalya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kınık İlköğretim Okulu Kaş AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Kınık İlköğretim Okulu Hakkında - Kınık İlköğretim Okulu Tanıtım - Kınık İlköğretim Okulu Resimleri - Kınık İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri - Antalya Kaş İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri OKULUMUZUN TARİHÇESİ Okulumuz "Kınık İlkokulu" adı ile Kınık Merkez Mahallesinde 1945 yılında; 5 dershaneli, iki katlı betonarme binada normal öğretim ile eğitim-öğretim hizmetine açılmıştır ![]() ![]() ![]() Okulumuz 1997–1998 öğretim yılında "İlköğretim Okulu" statüsüne geçmiştir ![]() ![]() ![]() Okulumuzda üç bina bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() Kınık İlköğretim Okulu Antalya Kaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / KAŞ Adı: KINIK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KINIKBELDESİ Telefon Numarası: 2428454028 Faks Numarası: 2428454150 E-mail Adresi: kinikioo1565@hotmail ![]() Web Adresi:Kınık İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|