|
|
Konu Araçları |
antalya, euaş, ilköğretim, manavgat, okulu, oymapınar |
E.U.A.Ş Oymapınar İlköğretim Okulu Manavgat Antalya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
E.U.A.Ş Oymapınar İlköğretim Okulu Manavgat AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Euaş Oymapınar İlköğretim Okulu Hakkında - Euaş Oymapınar İlköğretim Okulu Tanıtım - Euaş Oymapınar İlköğretim Okulu Resimleri - Euaş Oymapınar İlköğretim Okulu Bilgileri - Antalya Manavgat'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri M İ S Y O N Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda, gelişen dünya düzeni içerisinde çağı yakalamak ve Çağa uyum göstermek amacýyla Ülkenin ihtiyacı olan nitelikli insan gününü yetiştirmek için ÇIRAK, kalfa ve USTA 'ların eğitimlerini ve gelişimlerini üstlenmektir V İ Z Y O N Çırak, kalfa ve Ustalarımızın; * Ülkesini ve milletini seven, * Atatürk ilkelerine bağlı, demokratik ve Çağdaş yaşamı benimseyen, * Çevresiyle etkili iletişim kurabilen, * Bilimsel ve Akılcı düşünme becerisine sahip sorun çözebilen, * Belirtilen hedeflere yönelebilen, * Evrensel, kültürel ve ailevi değerlerin bilincinde olan ve sahip çıkan, * Ürettikleri hizmet ve ürünlerden gelir elde edip; ailesine ve ülke ekonomisine Katkıda bulunabilen, * Bilinçli üretici ve tüketici kimliği kazanmış, * Teknolojik gelişmeleri takip ederek uygulayan, * Yaratıcı düşünceye sahip, * Zamanı verimli kullanabilen, * Ve kendini sorgulayabilen, Kişiler olarak yetişmelerini sağlamaktır Euaş Oymapınar İlköğretim Okulu Antalya Manavgat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Euaş Oymapınar İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Euaş Oymapınar İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Euaş Oymapınar İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Euaş Oymapınar İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / MANAVGAT Adı: EUAŞ OYMAPINAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Oymapinar Beldesi Telefon Numarası: 2427722505 Faks Numarası: 2427722505 E-mail Adresi:951941@mebk12tr Web Adresi:EÜAŞ Oymapınar İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|