![]() |
Yolüstü İlköğretim Okulu Arsin Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yolüstü İlköğretim Okulu Arsin TrabzonArsin Yolüstü İlköğretim Okulu - Yolüstü İlköğretim Okulu Hakkında - Yolüstü İlköğretim Okulu Tanıtımı - Yolüstü İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Yolüstü İlköğretim Okulu Resimleri Yolüstü İlköğretim Okulu Trabzon Arsin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yolüstü İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yolüstü İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yolüstü İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / ARSİN Adı: YOLÜSTÜ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Yolüstü llköğretim Okulu Telefon Numarası: 4627182194 Kurumun Misyonu : Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı okulunu,ülkesini ve dünyayı seven,kararlı,inançlı,cesur ve sorumluluk sahibi iyi bireyler yetiştirmektir ![]() Kurumun Vizyonu: Eğitim-öğretim kalitesini sürekli yüksek tutarak,hem bilimsel hemde sosyal yönden gelişmiş,yüksek ahlakideğerler kazanmış rekabete hazır bireyler yetiştiren örnek bir eğitim kurumu olmaktır ![]() ![]() trabzon ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|