|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
beşikdüzü, çeşmeönü, ilköğretim, okulu, trabzon |
![]() |
Çeşmeönü İlköğretim Okulu Beşikdüzü Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çeşmeönü İlköğretim Okulu Beşikdüzü TrabzonBeşikdüzü Çeşmeönü İlköğretim Okulu - Çeşmeönü İlköğretim Okulu Tanıtımı - Çeşmeönü İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Çeşmeönü İlköğretim Okulu Resimleri Çeşmeönü İlköğretim Okulu Trabzon Beşikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Çeşmeönü İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Çeşmeönü İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Çeşmeönü İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / BEŞİKDÜZÜ Adı: ÇEŞMEÖNÜ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Çeşmeönü llköğretim Okulu Telefon Numarası: 4628713422 Faks Numarası: 4628713422 Kurumun Misyonu : Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmelerini sağlamak ![]() Kurumun Vizyonu: Mahallemize çağdaş teknoloji ile donatılmış bir okul kazandırılmasına katkı sunmak ve böylece en iyi en kaliteli eğitimi vererek aktif, dinamik, katılımcı, kararlı, topluma öncü bireyler yetiştirmek ![]() trabzon ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|