![]() |
Hadi Gül Vermeye |
![]() |
![]() |
#1 |
sevdalibulut
|
![]() Hadi Gül VermeyeFORUMDAKİ ARKADAŞLARINIZA GÜL VERMEYE NE DERSİNİZ SADECE 3 HAKKINIZ VAR AMA BEN GÖNDERİYORUM KAR ÇİÇEĞİ SAWMAN MATE UMARIM KABUL OLUR grinmnnn |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bessraa
|
![]() ama böle olmass ki yaahhhhh bunu yaparsak ayrımcılık olur o zman bn sölüom bnde sn harici tüm üyelere gül yolluom sn böle ayrımcılık yaparsan bnde bölee yaparım grinmnnn kkkkkkkkkkkkkkk |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
sevdalibulut
|
![]() bak şimdi çok üzüldüm bana neden göndermedin yaabeee rofl ben sana ayırımcılık yap demiyorum ki istediğine gönder ayrıca istemezsen bu konuya katılmayabilirsinde ayrıca baktımda bende sana gül göndermemişim zaten sarsastic |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
bessraa
|
![]() Alıntı:
konuya ister iyi yönde ister kötü yönde katılırım bu sni ilgilendirmesspunish kndi dşüncemi sölerim sölemem karışamassın bn bu konuyu ayrımcılık olarak gördüm we hala görüyorum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
*scotland*
|
![]() HLLLLLLLL kankı :D:D acık oturum odası acmak lasım bu konu ıcın : )) bende butun forum katılanlarına BIR DEMET deve DİKENİ :M )) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
bessraa
|
![]() Alıntı:
sewdalibulut harici başta kankim scot olmak üzere herkese dünyadaki en güsselll çiçekler gitsinnn |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
*scotland*
|
![]() TŞKKKKkk, TÜRKIYE HER NEREDE YASNIOR VE YASATILIORSA ::D her kese gıtsın bısılerR ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
J_TERRY
|
![]() yosun ne kedi kesene (dikkat ette batmasın kanka) bıde ken dıme olun bari
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
jantii
|
![]() bessraa hariç herkese gül dağıtıyorum beleşşşş bessra ya nedenmi yok o da bir kişiyi ayırıp diğerlerine vermişde ondan ee naaparsın etme bulma dünyası :) |
![]() |
![]() |
|