|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| anaokulu, anurettin, diyarbakır, lice, soyer, öğretmen, şehit |
Lice Şehit Öğretmen A.Nurettin Soyer Anaokulu Diyarbakır Lice |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Lice Şehit Öğretmen A.Nurettin Soyer Anaokulu Diyarbakır LiceLice Şehit Öğretmen A nurettin Soyer Anaokulu Hakkında - Lice Şehit Öğretmen A nurettin Soyer Anaokulu Tanıtım - Lice Şehit Öğretmen A nurettin Soyer Anaokulu Resimleri - Lice Şehit Öğretmen A nurettin Soyer Anaokulu İletişimLice Şehit Öğretmen A nurettin Soyer Anaokulu Diyarbakır Lice İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Lice Şehit Öğretmen A nurettin Soyer Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Lice Şehit Öğretmen A nurettin Soyer Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Lice Şehit Öğretmen A nurettin Soyer Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Lice Şehit Öğretmen A nurettin Soyer Anaokulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: DİYARBAKIR / LİCE Adı: LİCE ŞEHİT ÖĞRETMEN A NURETTİN SOYER ANAOKULUAdresi: LİCEMERKEZ Telefon Numarası: 4128612332 Faks Numarası: 4128613435 E-mail Adresi: Web Adresi: - Lice Şehit Öğretmen A nurettin Soyer Anaokulu Resimleri: biz - anaokulum org - okulweb meb gov tr - www meb gov tr
|
|
|
|