|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
antalya, çamyuva, ilköğretim, kemer, okulu, silkar |
![]() |
Camyuva Silkar İlköğretim Okulu Kemer Antalya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Camyuva Silkar İlköğretim Okulu Kemer AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Camyuva Silkar İlköğretim Okulu Hakkında - Camyuva Silkar İlköğretim Okulu Tanıtım - Camyuva Silkar İlköğretim Okulu Resimleri - Camyuva Silkar İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri - Antalya Kemer İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri ![]() Okulumuzun Tarihçesi Okulumuz, 1962 yıIında köy halkından olan Hanife ÇELİKER’den satın aIınan arsaya inşa edilerek, 1964-1965 Eğitim ve Ôğretim yılında hizmete açılmıştır ![]() köylünün de katkısıyla iki derslik ve bir Iojman 1975 yılında ilave edilerek hizmete girmiştir ![]() 5063 m2 olup l000 m2’si uygulama bahçesidir ![]() ![]() mezun olanların ortaokul , lise ve yüksek tahsile giderek tahsil hayatlarına devam ettikleri bilinmektedir ![]() 1990 yılı yaz mevsiminde Silkar Yardımlaşma ve Eğitim Vakfı “SIYEV” tarafından, 5 derslik, bir müdür odası, bir öğretmenler odası ve birde araç odası yaptırılarak hizmete sunulmuştur ![]() Silkar tarafından yapılan ekler sonucunda atıl olarak kalan eski okul tadilat yapılarak öğretmen evine dönüştürülmüş ve bir öğretmen tarafından kullanılmaktadır ![]() emekli olmasıyla boşalan öğretmen evi, tadilat yapılarak ana sınıfına dönüştürülmüş ve ana sınıfından boşalan sınıfımız da 14 adet bilgisayar ve bir adet projeksiyon aleti kazandırılarak, bakanlığımızın bağladığı ADSL modem ile internet bağlantısı sağlanmış, bilgisayar sınıfı olarak düzenlenmiştir ![]() Beldemizde ikinci bir ilköğretim okulu yapılıp ihtiyaca şimdilik cevap verdiği için, 8 yıllık kesintisiz temel eğitim projesi kapsamında okulumuzda 6 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() beldemizde bulunan Rukiye Koç İ ![]() ![]() ![]() ![]() sınıflarımızda televizyon, VCD player ve birer bilgisayar olup ısınma problemi de klima ile çözülmüştür ![]() Okulumuz 1 okul müdürü, 1 ![]() öğretim faaliyetine devam etmektedir ![]() tarafından yürütülmektedir ![]() ![]() öğretmenleri dışarıdan gelmektedirler ![]() 2006 yılı yaz mevsiminde belediyemizin aracılığı ile beldemizde bulunan Viking inşaat firması tarafından daha önce anasınıfı olarak kullanılan öğretmen lojmanı yıkılarak yerine 2 derslik yapılmış bu sayede bilgisayar sınıfımız ve ana sınıfımız modern bir şekle girmiştir ![]() kavuşarak ferah bir şekil almıştır ![]() Okulumuzun problemleri okul aile birliği ile yapılan işbirliği neticesinde çevre imkanları ile çözülmeye çalışılmaktadır ![]() ![]() Camyuva Silkar İlköğretim Okulu Antalya Kemer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / KEMER Adı: CAMYUVA SİLKAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ÇAMYUVA SİLKAR İLKÖĞRETİM OKULU Telefon Numarası: 2428246001 Faks Numarası: 2428247339 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: Camyuva Silkar Ilk Ogretim Okulu Okulumuzun Web Sayfasi icin Tiklayiniz ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|