Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
antalya, çamyuva, ilköğretim, kemer, okulu, silkar

Camyuva Silkar İlköğretim Okulu Kemer Antalya

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Camyuva Silkar İlköğretim Okulu Kemer Antalya

Antalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Camyuva Silkar İlköğretim Okulu Hakkında - Camyuva Silkar İlköğretim Okulu Tanıtım - Camyuva Silkar İlköğretim Okulu Resimleri - Camyuva Silkar İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri - Antalya Kemer İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri

Okulumuzun Tarihçesi

Okulumuz, 1962 yıIında köy halkından olan Hanife ÇELİKER’den satın aIınan arsaya inşa edilerek, 1964-1965
Eğitim ve Ôğretim yılında hizmete açılmıştır Bir derslik, bir öğretmen evi, bir depo ve tuvalet yetersiz kaIdığından,
köylünün de katkısıyla iki derslik ve bir Iojman 1975 yılında ilave edilerek hizmete girmiştir Okulumuzun arsası
5063 m2 olup l000 m2’si uygulama bahçesidir Okul arsasının tümü Çamyuva Tüzel kişiliği adına tapuludur Okulumuzdan
mezun olanların ortaokul , lise ve yüksek tahsile giderek tahsil hayatlarına devam ettikleri bilinmektedir
1990 yılı yaz mevsiminde Silkar Yardımlaşma ve Eğitim Vakfı “SIYEV” tarafından, 5 derslik, bir müdür odası,
bir öğretmenler odası ve birde araç odası yaptırılarak hizmete sunulmuştur
Silkar tarafından yapılan ekler sonucunda atıl olarak kalan eski okul tadilat yapılarak öğretmen evine dönüştürülmüş
ve bir öğretmen tarafından kullanılmaktadır 2000 yılı Eylül ayında lojmanda oturan öğretmenimizin bir tanesinin
emekli olmasıyla boşalan öğretmen evi, tadilat yapılarak ana sınıfına dönüştürülmüş ve ana sınıfından boşalan
sınıfımız da 14 adet bilgisayar ve bir adet projeksiyon aleti kazandırılarak, bakanlığımızın bağladığı ADSL
modem ile internet bağlantısı sağlanmış, bilgisayar sınıfı olarak düzenlenmiştir
Beldemizde ikinci bir ilköğretim okulu yapılıp ihtiyaca şimdilik cevap verdiği için, 8 yıllık kesintisiz
temel eğitim projesi kapsamında okulumuzda 67ve 8sınıf açılmamıştır Okulumuzda 6sınıfa geçen öğrencilerimiz
beldemizde bulunan Rukiye Koç İÖO' na nakledilmekte eğitim ve öğretimlerine orada devam etmektedirler Bütün
sınıflarımızda televizyon, VCD player ve birer bilgisayar olup ısınma problemi de klima ile çözülmüştür
Okulumuz 1 okul müdürü, 1müdür yardımcısı, 5 sınıf öğretmeni, 1 ana sınıfı öğretmeni ve 169 öğrencisi ile eğitim ve
öğretim faaliyetine devam etmektedir Okulumuzun temizlik işleri de Belediyemiz tarafından sağlanan görevlimiz
tarafından yürütülmektedir Okulumuzda yabancı dil eğitimi (İngilizce) 4sınıfta başlamakta, yabancı dil ve bilgisayar
öğretmenleri dışarıdan gelmektedirler
2006 yılı yaz mevsiminde belediyemizin aracılığı ile beldemizde bulunan Viking inşaat firması tarafından daha önce
anasınıfı olarak kullanılan öğretmen lojmanı yıkılarak yerine 2 derslik yapılmış bu sayede bilgisayar sınıfımız
ve ana sınıfımız modern bir şekle girmiştir İnşaat sonrası okulumuz bir idari oda ve 1 öğretmen odasına
kavuşarak ferah bir şekil almıştır
Okulumuzun problemleri okul aile birliği ile yapılan işbirliği neticesinde çevre imkanları ile çözülmeye
çalışılmaktadır Amacımız çağın teknolojik olanaklarından mümkün olan en yüksek seviyede yararlanmaktır

Camyuva Silkar İlköğretim Okulu Antalya Kemer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Camyuva Silkar İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Camyuva Silkar İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Camyuva Silkar İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Camyuva Silkar İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan
tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: CAMYUVA SİLKAR İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: ÇAMYUVA SİLKAR İLKÖĞRETİM OKULU

Telefon Numarası: 2428246001

Faks Numarası: 2428247339

E-mail Adresi: Bilgi Yok

Web Adresi:
Camyuva Silkar Ilk Ogretim Okulu

Okulumuzun Web Sayfasi icin Tiklayiniz

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com