|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çarşıbaşı, ilköğretim, kadıköy, okulu, trabzon |
![]() |
Kadıköy İlköğretim Okulu Çarşıbaşı Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kadıköy İlköğretim Okulu Çarşıbaşı TrabzonÇarşıbaşı Kadıköy İlköğretim Okulu - Kadıköy İlköğretim Okulu Hakkında - Kadıköy İlköğretim Okulu Tanıtımı - Kadıköy İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Kadıköy İlköğretim Okulu Resimleri Kadıköy İlköğretim Okulu Trabzon Çarşıbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kadıköy İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kadıköy İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kadıköy İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / ÇARŞIBAŞI Adı: KADIKÖY İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Kadiköy/Çarşıbaşı-TRABZON Telefon Numarası: 4628214352 Kurumun Misyonu : Öğrencilerin; istek, yetenek ve kabiliyetlerini geliştirmek ![]() ![]() ![]() Kurumun Vizyonu: Yurdumuzu, çağdaş uygarlık seviyesine çıkarmak amacıyla; bulunduğumuz çevre şartlarını bu amaç doğrultusunda değiştiren ve kullanan bir eğitim öğretim yuvası olmak ![]() ![]() trabzon ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|