|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ayvalık, bağyüzü, balıkesir, ilköğretim, okulu |
![]() |
Bağyüzü İlköğretim Okulu Ayvalık Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bağyüzü İlköğretim Okulu Ayvalık BalıkesirBağyüzü İlköğretim Okulu Hakkında - Bağyüzü Tanıtım - Bağyüzü İlköğretim Okulu Resimleri - Bağyüzü İlköğretim Okulu İletişim ![]() Balıkesir Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağyüzü İlköğretim Okulu Tarihçesi Balıkesir'e 130 km ![]() ![]() ![]() Okulumuzda 1 okul müdürü , 5 kadrolu sınıf öğretmeni , 1 Ana sınıfı öğretmeni ile 4 kadrolu branş öğretmeni görev yapmaktadır ![]() ![]() Ana sınıfı ile birlikte toplam 9 dersliği bulunan okulumuzun öğrenci sayısı 100'dür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okula ait lojman bulunmamakla beraber köyde Bağyüzü Köyü Muhtarlığı'na ait 10 adet lojman bulunmakta olup bunların tamamı doludur ![]() ![]() ![]() Hafta içi her gün Ayvalık-Burhaniye ve Bergama'ya köyden araç kalkmaktadır ![]() Bağyüzü İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / AYVALIK Adı: Bağyüzü İlköğretim Okulu Adresi: Bağyüzü Köyü Ayvalık/Balıkesir Telefon Numarası: 266 3238043 Faks Numarası: 266 3238043 E-mail Adresi: bagyuzu@hotmail ![]() Web Adresi: Bağyüzü İlköğretim Okulu Bağyüzü İlköğretim Okulu Resimleri ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız Okulunuza Ait Resim Ve Bilgileri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|