![]() |
||Seni Son Kez Özlüyorum Unutmak İçin|| |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
||Seni Son Kez Özlüyorum Unutmak İçin||Özledim" diyordun ya iki dudağının arasında öğüterek kelimeleri ![]() ![]() Oysa nefesinle beraber yüzüme vuran her harf,her hece,her kelime hazanı yaşatıyor tüm duygularıma ![]() ![]() ![]() ![]() "Dudak kıvrımından süzülen tebessümünle "seviyorum seni" diyordun ya bana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Ve diyordun ya bana "Gözlerine baktığımda Aşk'ı görüyorum" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sesleniyorum sana,bel ki de acıtıyorum ![]() ![]() Duyuyor musun? Boğazımda düğümlenen onca sözü azad ettim ![]() ![]() Aç avuçlarını ![]() ![]() İster yakala yüzüne çarp bin pişmanlıkla ![]() ![]() İster bırak dökülsün yere,bas gitsin ![]() ![]() Ya da Ez, bitsin ![]() ![]() "Ben ki;tüm yollarımı sana meyletmiştim,adına çıkmaz sokak demiştim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Sana gelirken adımlarım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve Şimdi; Elini son defa koy şakağına ![]() ![]() Daya başını dizlerine,yaslan soğuk duvara ![]() ![]() Bil ki; Unutmak için,Seni son kez özlüyorum ![]() ![]() alıntı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() __________________
|