Salur İlköğretim Okulu Elmalı Antalya |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Salur İlköğretim Okulu Elmalı AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Salur İlköğretim Okulu Hakkında - Salur İlköğretim Okulu Tanıtım - Salur İlköğretim Okulu Resimleri - Salur İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Salur İlköğretim Okulu Antalya Elmalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Salur İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Salur İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Salur İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Salur İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / ELMALI Adı: SALUR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: SALUR KÖYÜ Telefon Numarası: 2426117108 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: salurokul@hotmail comWeb Adresi:Salur İlköğretim Okulu biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|
|
|