![]() |
Badem - Kalpsiz (Özlem Tekin) |
![]() |
![]() |
#1 |
hayko26
|
![]() Badem - Kalpsiz (Özlem Tekin)Badem * İkinci ayrılık zor qeldi bana sensiz olmadı anladım qeç olsada ![]() ![]() * Özlem Tekin * Yanlızmısın sende sensiz qecelerde hiç düşündün mü ne yaparım diye ![]() ![]() * Badem * Bir adım önüm sensiz qözükmüyor kalbimde ki düğüm sensiz çözülmüyor sensiz çözülmüyor ![]() ![]() * Nakarat * Yollarda sebepsiz (yollarda) mutlumusun bensiz (bensiz) söyle bana sebepsiz biter mi aşk ![]() ![]() * Özlem Tekin * Eski sevqili merak edilmez mi 5 senelik aşk unutup silinmez ki ![]() ![]() * Badem * Korktum aramaktan başkası çıkar diye hep tanrıya sordum sen iyimisin diye bir adım önüm sensiz qözükmüyor kalbimde ki düğüm sensiz çözülmüyor sensiz çözülmüyor ![]() ![]() * Nakarat * Yollardasın evsiz bir bak sensiz söyle bana sebepsiz affeder mi aşk yollarda sebepsiz mutlumusun bensiz (bensiz) söyle bana sebepsiz biter mi aşk ? * Özlem Tekin * Nerdesin yine yolculuk nereye telefonda sesin sıktı ya işte seninle topladım tüm eşyalarını ne olur almaya qelme bırak izlerin kalsın bende ![]() ![]() * Nakarat * Yollardayım sessiz birdaha sensiz söyle bana sebepsiz affeder mi aşk yollardasın evsiz mutlumusun bensiz söyle bana sebepsiz biter mi aşk ? Kalpsııız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen ağlama dedin ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|