İslahiye Anaokulu Gaziantep İslahiye |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İslahiye Anaokulu Gaziantep İslahiyeİslahiye Anaokulu Hakkında - İslahiye Anaokulu Tanıtım - İslahiye Anaokulu Resimleri - İslahiye Anaokulu İletişim Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : İslahiye Anaokulu Gaziantep İslahiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; İslahiye Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, İslahiye Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, İslahiye Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Okulumuz 2002 yılında Cevdetpaşa İlköğretim Okulu bahçesinde Anaokulu olarak olarak açılmıştır Açıldığı yıldan beri Anaokulu olarak eğitim öğretim hizmetini sürdürmektedir İslahiye Anaokulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: GAZİANTEP / İSLAHİYE Adı: İSLAHİYE ANAOKULU Adresi: Cevdetpaşa Mh islahiyeTelefon Numarası: 3428621889 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: http://islahiyeanaokulu meb k12 tr/ İslahiye Anaokulu Resimleri Kaynak : webrehberi biz - anaokulum org - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|