|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çaykara, cevdet, ilköğretim, okulu, sunay, trabzon |
![]() |
Cevdet Sunay İlköğretim Okulu Çaykara Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cevdet Sunay İlköğretim Okulu Çaykara TrabzonÇaykara Cevdet Sunay İlköğretim Okulu - Cevdet Sunay İlköğretim Okulu Hakkında - Cevdet Sunay İlköğretim Okulu Tanıtımı - Cevdet Sunay İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Cevdet Sunay İlköğretim Okulu Resimleri Cevdet Sunay İlköğretim Okulu Trabzon Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Cevdet Sunay İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Cevdet Sunay İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Cevdet Sunay İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / ÇAYKARA Adı: CEVDET SUNAY İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Ataköy Beldesi Çaykara Trabzon Telefon Numarası: 4626265004 Faks Numarası: 4626265004 OKULUN MİSYONU: Demokratik,çağdaş,sosyal hukuk devletimize;İnsan haklarına saygılı ve duyarlı;Akılcılık ve bilime önem veren; araştırmacı ve sorgulayıcı,eleştirel;Dürüst,i yi ahlaklı;Çevreye duyarlı;Kendisiyle ve toplumla barışık, üretken,yaratıcı;bireyler yetiştirmek ![]() OKULUN VİZYONU: Türk Milli Eğitimi’nin amaç ve ilkeleri doğrultusunda;Tüm benliğiyle insan,vatan,millet,bayrak,Atat ürk sevgisi ve saygısıyla dolu; Gerçek gücün “Birlik içinde çeşitlilik,çeşitlilik içinde birlik” olduğuna inanan,inancının gereğini davranışları ile gösteren,Demokrasi,Laiklik,top lumsal değerleri koruma,vatan sevgisi gibi kavramları yaşam tarzı olarak kabullenen ve uygulayabilen;Bir üst öğretim kurumuna devam edebilecek eğitim ve öğretimsel alt yapıyla donanmış;Mutluluğu sevgiyi ve sorumluluğu paylaşmakta gören ve bilen;Hoşgörülü,anlayışlı,sabı rlı;Demokratik,laik düşünceli ve davranışı sağlam bir kişilik ve karakter sahibi bireyler olarak yetiştirmek trabzon ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|