|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bornova, eğridere, ilköğretim, izmir, köyü, okulu |
![]() |
Eğridere Köyü İlköğretim Okulu Bornova İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eğridere Köyü İlköğretim Okulu Bornova İzmirEğridere Köyü İlköğretim Okulu Hakkında - Eğridere Köyü İlköğretim Okulu Tanıtım - Eğridere Köyü İlköğretim Okulu Resimleri - Eğridere Köyü İlköğretim Okulu İletişim ![]() Eğridere Köyü İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Egrıdere İlköğretim Okulu İzmir Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Eğridere Köyü İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Bornova Okulun Adı : Eğridere Köyü İlköğretim Okulu Okul Adresi : Eğridere Köyü Bornova İzmir Telefon Numaraları : 0 (232) 351 36 65 Faks Numaraları : 0 (232) E-mail Adresi : 636851@meb ![]() ![]() Okulun Web Adresi: Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : Metropol İçi / Dışı : Dışı Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Eğridere Köyü İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|