|
|
Konu Araçları |
adıyaman, evren, ilköğretim, kahta, kenan, okulu |
Kenan Evren İlköğretim Okulu Kahta Adıyaman |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kenan Evren İlköğretim Okulu Kahta AdıyamanKenan Evren İlköğretim Okulu Hakkında - Kenan Evren İlköğretim Okulu Tanıtım - Kenan Evren İlköğretim Okulu Resimleri - Kenan Evren İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Kenan Evren İlköğretim Okulu Adıyaman Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kenan Evren İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kenan Evren İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kenan Evren İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Kenan Evren İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADIYAMAN / KAHTA Adı: KENAN EVREN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Karşiyaka Mah1 Nolu Sok Kahta / Adiyaman Telefon Numarası: 4167255037 E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi :Bilgi Yok Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|