|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çambaşı, çaykara, ilköğretim, okulu, sançar, trabzon, şhjanastorhan |
![]() |
Çambaşı Şh.Jan.Ast.Orhan Sancar İlköğretim Okulu Çaykara Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çambaşı Şh.Jan.Ast.Orhan Sancar İlköğretim Okulu Çaykara TrabzonÇaykara Çambaşı Şh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çambaşı Şh ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Çambaşı Şh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / ÇAYKARA Adı: ÇAMBAŞI ŞH ![]() ![]() ![]() Adresi: Çambaşi Köyü Çaykara-Trabzon Telefon Numarası: 4626265311 Faks Numarası: 4626265311 Kurumun Misyonu : Karşılaştığı problemlere akılcı çözümler üreten,bağımsız ve demokratik düşünebilen,çağdaş yöntem ve tekniklerle eğitilmiş ,yenilikçi ve değişime açık düşünce yapısına sahip,vatan ve millet sevgisiyle yetişmiş ,bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir ![]() Kurumun Vizyonu: Öğrencilerimizin zeka ve kabiliyet düzeyleri ölçüsünde, çağdaş yöntem ve tekniklerle öğrencilerimizi her yönden en üst düzeye çıkararak, toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır ![]() ![]() trabzon ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|