Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bornova, evreneseoğlu, ilköğretim, izmir, okulu

Evreneseoğlu İlköğretim Okulu Bornova İzmir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Evreneseoğlu İlköğretim Okulu Bornova İzmir

Evreneseoğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Evreneseoğlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Evreneseoğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Evreneseoğlu İlköğretim Okulu İletişim

Evreneseoğlu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz İzmir İli –Bornova İlçesi Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Evrenesoğlu İlköğretim Okulu olarak Milli Eğitim Temel kanununu doğrultusunda eğitime hizmet vermektedir
Okulumuzun arsası 1958-1959 Öğretim yılında Abdurrahman EVRENESOĞLU tarafından bağışlanmış olup, mahalle halkından Yakup SİPAHİ, Ahmet TOPÇUOĞLU ve Muharrem TUFAN’nın gayretleri ile arsa üzerine temel atılmıştır
Devletimizin desteği ile 5 derslik olarak yapılan okul, adını arsayı bağışlayan kişinin soyadından alarak “EVRENESOĞLU İLKOKULU” olarak 1961 yılında Eğitim ve Öğretime başlamıştır
Bu ana binaya ek olarak ihtiyaca göre ileriki yıllarda 3 ilave bina daha yapılarak eğitime kazandırılmıştır
İlk ek binan çevrenin yerleşime açılması nedeni ile 2 derslik olarak çevre halkı tarafından yapılmıştır
Okulun oyun bahçesinin yetersiz olması nedeni ile okulumuza MTK Kooperatifi tarafından 4150 metre kare arsa bağışlanmış olup, bu arsa üzerine 1988-1989 öğretim yılında 6 dersliği olan 2 bina ilave edilmiştir
1961 yılında İlkokul olarak Eğitim ve Öğretime başlayan okulumuz 1994 yılında İlköğretim Okulu olmuştur
2003-2004 Eğitim –Öğretim Yılında İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından Okulumuza 9 dersliği olan 3 Ek bina yapılmış ve 2004-2005 Eğitim ve Öğretim yılında normal öğretime başlamıştır
Okulumuz 19 sınıfı, 1 ana sınıfı, 1 Müdür odası, 2 Müdür yardımcısı odası , 1 Laboratuar, 1 Öğretmenler odası, 1 Kalorifer odası, 1 Kantin, 1 Adet Bilgisayar Laboratuarı, 1 Adet Kütüphane , 1adet arşiv, 1 Adet Rehberlik odası ile 2 müdür yardımcısı 27 öğretmeni 1yardımcı personel 610 öğrencisi ile eğitim – öğretim hizmeti vermektedir

Evreneseoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

İlçesi : Bornova
Okulun Adı : Evreneseoğlu İlköğretim Okulu
Okul Adresi : Kemalpaşa cdNo:52 Çamdibi / Bornova İzmir
Telefon Numaraları : 0 (232) 433 64 04
Faks Numaraları : 0 (232) 458 75 68
E-mail Adresi : 330647@mebk12tr
Okulun Web Adresi: http://wwwevrenesogluiook12tr
Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : Merkez
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Ulaşım Bilgileri:
Lojman Durumu : Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Evreneseoğlu İlköğretim Okulu Resimleri :

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com