![]() |
Ballıbostan İlköğretim Okulu Merkez Ağrı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ballıbostan İlköğretim Okulu Merkez AğrıBallıbostan İlköğretim Okulu Hakkında - Ballıbostan İlköğretim Okulu Tanıtım - Ballıbostan İlköğretim Okulu Resimleri - Ballıbostan İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri MİSYONUMUZ Ideal okul, ideal ögrenciyi bünyesinde barindiran evrensel boyutlara ulasmis gelecegin okulunu yaratmak VİZYONUMUZ Çagdas, bati normlarina uygun, ülkemiz ve dünya ile bütünlesmis egitim ortamlarinin yaratildigi okul olabilmek ![]() STRATEJİMİZ Tüm okul toplumunca teknolojinin etkin kullanildigi, sosyal faaliyetlerde basarili, kendisi ve çevresiyle saglikli iletisim kurabilen, çagdas ve katilimci bilgi toplumuna uygun ögrenciler yetistirmek ![]() Ballıbostan İlköğretim Okulu Ağrı Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AĞRI / MERKEZ Adı: BALLIBOSTAN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Ballıbostan Köyü Telefon Numarası: 4722451044 E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi :http://okulweb ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|