|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
adıvar, ankara, çankaya, edip, halide, ilköğretim, okulu |
![]() |
Halide Edip Adıvar İlköğretim Okulu Çankaya Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Halide Edip Adıvar İlköğretim Okulu Çankaya AnkaraHalide Edip Adıvar İlköğretim Okulu Hakkında - Halide Edip Adıvar İlköğretim Okulu Tanıtım - Alparslan İlköğretim Okulu Resimleri - Halide Edip Adıvar İlköğretim Okulu İletişim ![]() OKULUMUZUN TARİHÇESİ Adını ünlü romancı Halide Edip Adıvar’dan almış olup 1966 yılında eğitim öğretime açılmıştır ![]() Halide Edip ADIVAR bizzat kendisi okulun yapımında maddi ve manevi katkılarıyla destekte bulunmuştur ![]() Ankara belediyesi malzeme temininde, Ankara Valiliği ile Bayındırlık İl Müdürlüğü de plan ve projeleriyle okulun yapımında katkıda bulunmuştur ![]() 12 derslikle eğitim öğretim devam ederken artan nüfus ve talep nedeniyle 1983-1984 öğretim yılında 12 derslikli B blok hizmete girmiştir ![]() Okul 1994-1995 öğretim yılında İlköğretim okuluna dönüştürülmüştür ![]() Zamanla okulun verdiği eğitim kalitesi ihtiyacı karşılayamaz olmuştur ![]() Bu nedenle modern yapısıyla 18 derslikli C blok 2003-2004 öğretim yılında hizmete açılmıştır ![]() 2005-2006 öğretim yılında normal eğitime geçilmiştir ![]() Okulumuzda 2008-2009 öğretim yılında toplam 1257 öğrenci eğitim ve öğretim görmektedir ![]() Adresimiz : Portakal Çiçeği Sokak No:55 Yukarı Ayrancı-ÇANKAYA-ANKARA Tel: 0312 441 10 98 -0312 441 39 25 kaynak:hedipadivar ![]() |
![]() |
![]() |
|