Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adıvar, ankara, çankaya, edip, halide, ilköğretim, okulu

Halide Edip Adıvar İlköğretim Okulu Çankaya Ankara

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Halide Edip Adıvar İlköğretim Okulu Çankaya Ankara

Halide Edip Adıvar İlköğretim Okulu Hakkında - Halide Edip Adıvar İlköğretim Okulu Tanıtım - Alparslan İlköğretim Okulu Resimleri - Halide Edip Adıvar İlköğretim Okulu İletişim

OKULUMUZUN TARİHÇESİ

Adını ünlü romancı Halide Edip Adıvar’dan almış olup 1966 yılında eğitim öğretime açılmıştır
Halide Edip ADIVAR bizzat kendisi okulun yapımında
maddi ve manevi katkılarıyla destekte bulunmuştur

Ankara belediyesi malzeme temininde, Ankara Valiliği ile Bayındırlık İl Müdürlüğü de
plan ve projeleriyle okulun yapımında katkıda bulunmuştur

12 derslikle eğitim öğretim devam ederken artan nüfus ve talep nedeniyle
1983-1984 öğretim yılında 12 derslikli B blok hizmete girmiştir

Okul 1994-1995 öğretim yılında İlköğretim okuluna dönüştürülmüştür
Zamanla okulun verdiği eğitim kalitesi ihtiyacı karşılayamaz olmuştur

Bu nedenle modern yapısıyla 18 derslikli C blok 2003-2004 öğretim yılında hizmete açılmıştır
2005-2006 öğretim yılında normal eğitime geçilmiştir

Okulumuzda 2008-2009 öğretim yılında toplam 1257 öğrenci eğitim ve öğretim görmektedir

Adresimiz : Portakal Çiçeği Sokak No:55 Yukarı Ayrancı-ÇANKAYA-ANKARA Tel: 0312 441 10 98 -0312 441 39 25

kaynak:hedipadivark12

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com