|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
atila, bornova, halil, ilköğretim, izmir, okulu |
![]() |
Halil Atila İlköğretim Okulu Bornova İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Halil Atila İlköğretim Okulu Bornova İzmirHalil Atila İlköğretim Okulu Hakkında - Halil Atila İlköğretim Okulu Tanıtım - Halil Atila İlköğretim Okulu Resimleri - Halil Atila İlköğretim Okulu İletişim ![]() Halil Atila İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : İlk adı Yeşilova İlköğretim Okulu olan okulumuz, daha sonra Halil Atila Yeşilova İlköğretim Okulu adını almıştır ![]() ![]() ![]() ![]() Bölgeye yoğun göç nedeni ile 1986-1987 Eğitim Öğretim yılında 9 derslik, 1 adet çok amaçlı salon ve 5 idare odasından oluşan bugünkü “A” Blok hizmete sunuldu ![]() ![]() ![]() Okulumuz A Tipi İlköğretim okulu olup; 1980 - 1981 Öğretim Yılında eğitim ve öğretime açılmıştır ![]() ![]() A Blokta 6 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzda sabahçı ve öğleci olmak üzere çift tedrisat yapılmaktadır ![]() A- 1994-1999 YILLARI ARASINDA YAPILAN ÇALIŞMALAR 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() 4 ![]() ![]() 5 ![]() ![]() B- 2000-2006 YILLARI ARASINDA YAPILAN ÇALIŞMALAR 6- 12 dersliğimize “ Projeksiyon makinesi , bilgisayar , yazıcı , tarayıcı ve 500 adet birer kişili MDF lem öğrenci sırası yaptırıldı ![]() 7 ![]() ![]() 8 ![]() ![]() ![]() 9 ![]() ![]() 10 ![]() ![]() 11 ![]() ![]() 12 ![]() ![]() 13 ![]() ![]() 14 ![]() ![]() ![]() 15 ![]() ![]() 16 ![]() ![]() C- 2006-2007 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA YAPILAN ÇALIŞMALAR 17 ![]() ![]() 18 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 19 ![]() ![]() ![]() 20 ![]() ![]() 21 ![]() ![]() Ç- 2008-2009 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA YAPILAN ÇALIŞMALAR 22 ![]() ![]() 23 ![]() ![]() 24 ![]() ![]() 25 ![]() ![]() 26 ![]() ![]() 27 ![]() ![]() 28 ![]() D- SÜREKLİ YAPILAN ÇALIŞMALAR 29 ![]() · Okulun içindeki bütün birimlerin badana ve boyası yapıldı ![]() · Su depoları temizlenerek dezenfekte edildi ![]() · Elektrik sistemi elden geçirilerek muhtemel kazaların önlenmesi sağlandı ![]() · Temizlik işlerinde kullanılmak üzere 3 bayan eleman ve 1 gece bekçisi çalıştırıldı ![]() · Okuldaki bütün demirbaşların sigortası ( 300 ![]() ![]() · Bozulan elektronik araç ve gereçlere anında müdahale edip onarmak için teknik servislerle anlaşma yapıldı ![]() · Okula maddi kaynak sağlamak amacı ile çay partileri , kermes yapıldı ![]() · Öğretmenler ve veliler arasındaki ilişkiyi güçlendirmek için yemekli geceler düzenlendi ![]() · Başta “ Çanakkale ve Efes “ olmak üzere tarihi ve turistik yerlere geziler yapıldı ![]() · Okulda tiyatro oyunları sergilendi ![]() · Bornova Uğur Mumcu Kültür Merkezindeki tiyatro gösterileri izletildi ![]() · Bayramlarda çevremizde gelir durumu iyi olanların katkılarıyla giyecek malzemeleri yardımı yapıldı ![]() · Velilerin cep telefonlarına sınav sonuçları,devamsızlık,yazılı notları,uyarı bildirimleri,toplantı tarihlerinin bildirilmesi sağlandı ![]() · Rehberlik servisi yıl boyunca OKS sınavları ve okullar hakkında kendileri ve çeşitli dershanelerden rehber öğretmenler eşliğinde öğrenci ve velileri bilgilendirme amaçlı toplantılar yapmaktadır ![]() · Çeşitli yarışmalara katılmak üzere halk oyunları ekibi kurulmaktadır ![]() D- OKUL KANTİNCİSİ İLE YAPILAN ÇALIŞMALAR 30 ![]() ![]() 31 ![]() ![]() 32 ![]() ![]() 33 ![]() ![]() 34 ![]() ![]() 35 ![]() ![]() LABORATUARIMIZ Laboratuarımızda bulunan araç-gereçlerimiz şunlardır: 213 adet kaset ve vcd, Yoğaltıma kayıtlı 93 parça ,B demirbaşa kayıtlı 203 parça ders araç gerecimiz bulunmaktadır ![]() ![]() Laboratuarımızda bulunan projeksiyon makinesı,internet bağlantılı bilgisayar ile konularımızı cd ve kasetlerden izlerken,internetten konularımızla ilgili yayın yapan sitelerden de yararlanıyoruz ![]() ![]() ![]() Deney setleri ile öğrencilerin deneyleri yapmaları sağlanmaktadır ![]() 3 adet mikroskop,1 adet elektrikli mikroskop,1 adet videoskopumuz mevcuttur ![]() ANASINIFLARIMIZ Okulumuzda 3 anasınıfı bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() 1 er adet büyük ekran tv 1 “ “ cd çalar,cd ler 1 adet bilgisayar 1 adet kasetçalar İlgi köşeleri (kukla, kitaplık, evcilik, masa oyuncakları köşesi, blok köşesi vs) Bahçede oyun parkı(kaydırak,salıncak, tahteravalli,plastik ev,kum havuzu) Halil Atila İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Bornova Okulun Adı : Halil Atila İlköğretim Okulu Okul Adresi : Yeşilova Mh ![]() Telefon Numaraları : 0 (232) 462 58 93 Faks Numaraları : 0 (232) 462 07 37 Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() E-mail Adresi : 313226@meb ![]() ![]() Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : Merkez Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Halil Atila İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Halil Atila İlköğretim Okulu Bornova İzmir |
![]() |
![]() |
#2 |
Kayıtsız
|
![]() Cevap : Halil Atila İlköğretim Okulu Bornova İzmirçocuk bakım ve gelişim kursundan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|