|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ankara, çankaya, hamdullah, ilköğretim, okulu, suphi |
![]() |
Hamdullah Suphi İlköğretim Okulu Çankaya Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hamdullah Suphi İlköğretim Okulu Çankaya AnkaraHamdullah Suphi İlköğretim Okulu Hakkında - Hamdullah Suphi İlköğretim Okulu Tanıtım - Hamdullah Suphi İlköğretim Okulu Resimleri - Hamdullah Suphi İlköğretim Okulu İletişim Hamdullah Suphi İlköğretim Okulu, Emek Mahallesindedir ![]() ![]() ![]() ![]() Emek mahallesine ulaşım Avrupa'yı Orta Doğu'ya bağlayan E-5 karayolu ile Konya-Adana, Çorum-Samsun, İnönü Bulvarı ve Eskişehir-Afyon karayolları ile sağlanır ![]() ![]() ![]() ![]() Semtimizde devlete ait 1 adet Sağlık Ocağı,Gazi Üniversitesi'ne bağlı Dişçilik Fakültesi ve özel 3 adet poliklinik vardır ![]() ![]() Semtimizin sınırları içerisinde Ulaştırma ve Turizm Bakanlığı ile Hazine ve Dış Ticaret Müsteşarlığı, hemen sınırında Dış İşleri, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğüne bağlı Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdu, ayrıca Şehirlerarası Otobüs Terminali bulunmaktadır ![]() Okulumuz, Ankara-Çankaya ilçesi 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzda; eğitim ve öğretime 1967-1968 öğretim yılında 4 Ekim 1967 tarihinde başlamış,açılışının ikinci yılında ikili öğretime geçilmiştir ![]() ![]() ![]() Okulumuza adı verilen Hamdullah Suphi TANRIÖVER, 1886-1966 yılları arasında yaşamış Türk yazar ve devlet adamıdır ![]() ![]() ÇANKAYA HAMDULLAH SUPHİ İLKÖĞRETİM OKULU EMEK MAHALLESİ 75 ![]() TELEFON:0312 213 55 53 FAKS :0312 212 10 62 İNTERNET ADRESİ :www ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|