![]() |
Vali Erdoğan Gürbüz Anaokulu Hakkari Çukurca |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vali Erdoğan Gürbüz Anaokulu Hakkari ÇukurcaVali Erdoğan Gürbüz Anaokulu Hakkında - Vali Erdoğan Gürbüz Anaokulu Tanıtım - Vali Erdoğan Gürbüz Anaokulu Resimleri - Vali Erdoğan Gürbüz Anaokulu İletişim ![]() Vali Erdoğan Gürbüz Anaokulu Tarihi: Okulumuz, Hakkari ilinin 78 km güneyinde Irak sınırına 0 (sıfır) noktasında bulunan Çukurca ilçesinde Milli Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitimi Genel Müdürlüğüne bağlı resmi bir kurumdur ![]() Okulumuz 2005 - 2006 Eğitim Öğretim yılında faaliyete geçmiştir ![]() ![]() Okulumuzda 1 Müdür Vekili , 1 Kadrolu , 3 Usta Öğretici görev yapmaktadır ![]() Vali Erdoğan Gürbüz Anaokulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: HAKKARİ / ÇUKURCA Adı: VALİ ERDOĞAN GÜRBÜZ ANAOKULU Adresi: VALİ ERDOĞAN GÜRBÜZ ANAOKULU CUMHURİYET MAH ![]() Telefon Numarası: 4385112829 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|