Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
100yıl, adana, beyatlı, ilköğretimokulu, kemal, yahya, yüreğir

Yahya Kemal Beyatlı 100.Yıl İlköğretimokulu Yüreğir Adana

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yahya Kemal Beyatlı 100.Yıl İlköğretimokulu Yüreğir Adana

Yahya Kemal Beyatlı 100yıl İlköğretimokulu Hakkında - Yahya Kemal Beyatlı 100yıl İlköğretimokulu Tanıtım - Yahya Kemal Beyatlı 100yıl İlköğretimokulu Resimleri - Yahya Kemal Beyatlı 100yıl İlköğretimokulu İletişim Bilgileri

YAHYA KEMAL BEYATLI 100 YIL İLKÖĞRETİM OKULU TARİHÇESİ

Okulun inşaatına 1981 yılında başlanmış olup, 1982-1983 eğitim öğretim yılında hizmete açılmıştır Okulun ismi, mahallenin ismi ve büyük kurtarıcı Mustafa Kemal Atatürk’ün doğumunun 100 yılına izafeten “Kazım Başer 100 Yıl İlkokulu” olarak, tek binada hizmete açılmıştır Okulun dershane sayısının yetersiz kalması nedeniyle 1985 yılında ikinci ek bina yapılarak hizmete girmiştir

Okulun ismi 27 Şubat 1985 gün ve 42086/47110685 İlköğretim Kültür sayılı olurlarıyla “Yahya Kemal Beyatlı 100 Yıl İlkokulu” olarak değiştirilmiştir 1998 yılında ise okulumuz “Yahya Kemal Beyatlı 100 Yıl İlköğretim Okulu” olarak ilköğretime dönüştürülmüştür

14 dönümlük arazi üzerinde iki ayrı binada eğitim ve öğretim çalışmasını sürdüren okulun ilk müdürü Necati Sevim 16 Kasım 1982- 27 Şubat 1984 tarihleri arasında görev yapmıştır 4 Aralık 2000 tarihinden itibaren Zekayi Gökkaya okul müdürlüğünü yürütmektedir

2006-2007 eğitim öğretim yılında 1 müdür, 2 müdür yardımcısı, 12 branş öğretmeni, 15 sınıf öğretmeni ve 1 hizmetli görev yapmaktadır Okulda 720 öğrenci öğrenim görmektedir Okulda 10 derslik ve 1 anasınıfı, 1 bilgisayar laboratuarı, 1 çok amaçlı salon, 1 kütüphane, 1 rehberlik servisi, 1 öğretmenler odası ve 3 idareci odası bulunmaktadır

Yahya Kemal Beyatlı 100yh İlköğretimokulu Adana Yüreğir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yahya Kemal Beyatlı 100yh İlköğretimokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yahya Kemal Beyatlı 100yh İlköğretimokulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yahya Kemal Beyatlı 100yh İlköğretimokulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Yahya Kemal Beyatlı 100yh İlköğretimokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: YAHYA KEMAL BEYATLI 100YH İLKÖĞRETİMOKULU

Adresi: Kazim Karabekir MahMKemalpaşa BulÜzeri

Telefon Numarası: 3223210743

E-mail Adresi: info@ykbiook12tr

Web Adresi: http://wwwykbiook12tr/main/

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com