|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
adıvar, anaokulu, edip, gaziantep, halide, şehitkamil |
![]() |
Halide Edip Adıvar Anaokulu Gaziantep Şehitkamil |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Halide Edip Adıvar Anaokulu Gaziantep ŞehitkamilHalide Edip Adıvar Anaokulu Hakkında - Halide Edip Adıvar Anaokulu Tanıtım - Halide Edip Adıvar Anaokulu Resimleri - Halide Edip Adıvar Anaokulu İletişim Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Halide Edip Adıvar Anaokulu Gaziantep Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() Vizyonumuz Çocuğun tüm gelişim alanlarını en iyi şekilde geliştirilmesi Halide Edip Adıvar Anaokulu dört şeyden taviz vermez ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() Hedeflerimiz Bütün öğrencilerin eğitimlerini sağlamak onların eğitimli, becerili, kendilerine güvene, gelenek ve göreneklerine sahip çıkan, tüm gelişimlerinin sağlıklı bir şekilde olması için ortam hazırlamak onları geleceğin ihtiyaçlarına göre cevap verebilecek şekilde yetiştirmek ve ilköğretime hazırlamak ![]() ![]() ![]() Halide Edip Adıvar Anaokulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL Adı: HALİDE EDİP ADIVAR ANAOKULU Adresi: GAZİKENT MH ![]() Telefon Numarası: 3422413344 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: http://halideedipanaokulu ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|