|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çatakkırı, giresun, ilköğretim, merkez, okulu |
![]() |
Çatakkırı İlköğretim Okulu Merkez Giresun |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çatakkırı İlköğretim Okulu Merkez GiresunÇatakkırı İlköğretim Okulu Hakkında - Çatakkırı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Çatakkırı İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Çatakkırı İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Çatakkırı İlköğretim Okulu Giresun Görele İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Çatakkırı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Çatakkırı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Çatakkırı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: GİRESUN / GÖRELE Adı: ÇATAKKIRI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ÇATAKKIRI KÖYÜ Telefon Numarası: 4545636188 Çok hızlı bir şekilde gelişen Dünya' da okulumuzda gelişmelere paralel olarak; öğretmen, öğrenci ve velileriyle gelişmelere ayak uyduracaktır ![]() ![]() Bu amaçla okulumuz bütün paydaşlarıyla iyi ilişkiler içinde ortak hareket edecek; ve okulumuz öğrencilerini kendine ve çevresine saygılı milli değerlerinin farkında olan ve çağın bilgi ve becerileriyle donanmış, gelişmiş dünya milletleriyle rekabet edebilen bireyler olarak yetiştirmenin gayreti içinde olacağız ![]() Hüseyin ÖZDEMİR Okul Müdürü ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|