|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çakmak, ereğli, fevzi, ilköğretim, konya, okulu |
![]() |
Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Konya Ereğli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Konya EreğliFevzi Çakmak İlköğretim Okulu Hakkında - Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Tanıtım - Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Resimleri - Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu İletişim Konya Ereğli Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Konya Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz Ereğli'nin güneyinde Tahta Köprü diye anılan bölgede,Doğu Alagözlü,Batı Alagözlü, Yıldırım Beyazıt,Fatih Mahallelerinin bir bölümü ile Orhaniye Köyü'nün büyük bir bölümünü içine alan bölgeye hizmet vermektedir ![]() ![]() Bölge sakinlerinin çoğunluğu çeşitli nedenlerle göç eden doğu kökenli ailelerden oluşmaktadır ![]() Okulumuzun arsası Merhum Fadıl KARALAR tarafından bağışlanmıştır ![]() ![]() ![]() 2004-2005 Eğitim Öğretim Yılı Eylül ayında Ereğli Belediyesi tarafından okulumuz uygulama bahçesi asfaltlanmıştır ![]() Okulumuz eğitim-öğretime Merhum Binali DURAN 'ın müdürlüğü ile başlamış sıra ile İbrahim TÜRKOĞLU,Ömer NACAKÇI,Recep GEDİK,Ramazan ÖZKÜTÜK,Osman YÜCEL Bilal AYDEMİR ve Erkin YÜCEL beyler müdürlük yapmışlardır ![]() 2006-2007 Yılı itibari ile I ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz tek katlı olup,8 derslik,iki idare odası,öğretmenler odası ve rehberlik servisinden oluşmaktadır ![]() ![]() ![]() 2006-2007 öğretim yılında okulumuzun 1 ![]() ![]() ![]() ![]() 2006-2007 mezunlarından 35 öğrencinin çeşitli liselere kayıt yaptırdıkları saptanmıştır ![]() 2006-2007 öğretim yılı 08/03/2007 tarih itibari ile okulumuza 15 adet öğrenci naklen gelmiş,32 öğrenci de naklen gitmiştir ![]() ![]() 2006-2007 Eğitim - öğretim yılı içinde "Hadi Kızlar Okula" kampanyası çerçevesinde 1997-1999 doğumlu iki adet kız çocuğu 18 ![]() ![]() ![]() Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / EREĞLİ Adı: KONYA EREĞLİ FEVZİ ÇAKMAK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: DOĞUALAGÖZ MH ![]() ![]() Telefon Numarası: 3327131925 Faks Numarası: E-mail Adresi: 711602@meb ![]() ![]() Web Adresi: - Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|