Toygarlı İlköğretim Okulu Kastamonu Cide |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Toygarlı İlköğretim Okulu Kastamonu CideToygarlı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Toygarlı İlköğretim Okulu Hakkında - Toygarlı İlköğretim Okulu İletişim - Toygarlı İlköğretim Okulu Resimleri Kastamonu Cide İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Toygarlı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Toygarlı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Toygarlı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Toygarlı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Okulumuz Hakkında Bilmek İstedikleriniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KASTAMONU / CİDE Adı: TOYGARLI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: TOYGARLI KÖYÜ SOĞUKSU PAZARI 37600 CİDE/ KASTAMONU Telefon Numarası: 3668766034 Faks Numarası: 3668766034 E-mail Adresi: - Web Adresi: - Kaynak : webrehberi biz - www meb gov tr
|
|
|
|