![]() |
♥♥♥ßilesin Aşk Kokan Yarim♥♥♥ |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
♥♥♥ßilesin Aşk Kokan Yarim♥♥♥Seni düşündüğüm bir gün daha ![]() ![]() Sıcaklığının tarifi yok…Gözyaşlarımla şiirler yazıyorum mutluluk sayfasına ![]() ![]() cümleler aklımdayken uyku uğrar mı sanıyorsun gözlerime ? Bir şeyler yapmalıyım seni mutlu etmek için ![]() ![]() ![]() ![]() karesine hapsetmeliyim gözlerinin rengini ![]() ![]() yazmalıyım,sonunda daima SEN olan ![]() ![]() sevdayı yüreğime bıraktığın günden beri ,sevgimi dualarla temizliyorum her gece ,her saat,her an… Nazar boncuklarından bir tesbih yaptım gözlerime bıraktığın bakışlarının gölgesine ![]() ![]() başkasının sesi değmesin diye kulaklarıma, sağır dakikaların koynuna bıraktım kendimi ![]() ![]() gözler değmesin diye gözlerime,kör bakışların lekesizliğine sığındım ![]() ![]() Bilesin AŞK KOKAN YARİM ![]() ![]() İhanetin tek bir hecesi bile olmasın sevdamda diye, Yanımda olmadığın anlarda KÖRÜM ve SAĞIRIM ![]() ![]() BEN ÇOK ÖZLEDİM SENİ YARİM… ![]() YÜREĞİME GAM DOLDU SANA HASRETTEN DERDİNLE YANDIM BEN DİLİME YAR OLDU BÜTÜN DUALAR GÖZLERİM KAN AĞLAR… ![]() GEL BANA ZALİM YAR…… GEL BANA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı
![]() |
Cevap : ♥♥♥ßilesin Aşk Kokan Yarim♥♥♥ |
![]() |
![]() |
#2 |
su perisi
|
![]() Cevap : ♥♥♥ßilesin Aşk Kokan Yarim♥♥♥Ellerine sağlık gülgüzeli, harika bir paylaşım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : ♥♥♥ßilesin Aşk Kokan Yarim♥♥♥Teşekkürler sevgili su perisi Okuyan gözlerine sağlık ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : ♥♥♥ßilesin Aşk Kokan Yarim♥♥♥Güzel bi şiir teşekkürler gülgüzeli
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : ♥♥♥ßilesin Aşk Kokan Yarim♥♥♥Ben teşekkür ederim sevgili suskun ve gözyaşı Okuyan gözlerinize sağlık ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|