|
|
Konu Araçları |
akkışla, çakırtekin, derviş, ilköğretim, kayseri, okulu |
Derviş Çakırtekin İlköğretim Okulu Kayseri Akkışla |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Derviş Çakırtekin İlköğretim Okulu Kayseri AkkışlaDerviş Çakırtekin İlköğretim Okulu Tanıtımı - Derviş Çakırtekin İlköğretim Okulu Hakkında - Derviş Çakırtekin İlköğretim Okulu İletişim - Derviş Çakırtekin İlköğretim Okulu Resimleri Kayseri Akkışla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Derviş Çakırtekin İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Derviş Çakırtekin İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Derviş Çakırtekin İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Derviş Çakırtekin İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Okulumuz Hakkında Bilmek İstedikleriniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KAYSERİ / AKKIŞLA Adı: DERVİŞ ÇAKIRTEKİN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Gömürgen Kasabasi Akkişla/Kayseri Telefon Numarası: 3525955040 Faks Numarası: 3525955256 Web:http://okulwebmebgovtr/38/12/758475/indexhtm Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr |
|