![]() |
Çamlıca İlköğretim Okulu Düzköy Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çamlıca İlköğretim Okulu Düzköy TrabzonDüzköy Çamlıca İlköğretim Okulu - Çamlıca İlköğretim Okulu Hakkında - Çamlıca İlköğretim Okulu Tanıtımı - Çamlıca İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Çamlıca İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Çamlıca İlköğretim Okulu Trabzon Düzköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Çamlıca İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Çamlıca İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Çamlıca İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / DÜZKÖY Adı: ÇAMLICA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ÇAYIRBAĞI BELDESİ ZELİHA MAH ![]() Telefon Numarası: 4628143374 Faks Numarası: 4628143374 Kurumun Misyonu : Biz Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak,onların bilgili , becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21 ![]() ![]() Kurumun Vizyonu: Okulumuzda,öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|