![]() |
Hayatın Kırlangıcı |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Hayatın KırlangıcıHayatın Kırlangıcı Bir yanda yazı ,şiir ,edebiyat ![]() ![]() ![]() Kırlangıcım benim ![]() ![]() Kalbimin kelimeleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Göğsüme elimi bastırabilmem kalbimi tutabilmem değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne de olsa baharın kuşudur kırlangıç ![]() ![]() ![]() Ömrünü altı ayla sınırlayan hikayecilere kanmalı mı? Peki ya değil hayvanlardan ,insanlardan bile nefret eden o perdeleri hayata kapalı,bencil adama duyduğu aşkı? Kapılarını defalarca yüzüne çarpan bencilin sobasını hangi kanadıyla yakacaktı? Yoksa tüylerini de çıra mı yapacaktı? Kırlangıcım benim ![]() ![]() Tüm aşkların ölmekle başladığına ve ölümüne sevdiğine dair, Mehtaba,güneşe,denize yakamoz bırakan aya ve yıldızlara, Acıya ve ıstıraba dair tüm şarkılarını aşktan anlamayan bencile mi şakıyacaktın? Tüm dinleyiciler ömrünü altı aydan ibaret bilsin ![]() Kırlangıcım benim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Altı ay yaşanan hayatı neylersin? Altı ayda ölsen kendini bir sürüye dahil edip güneye inebilir misin? Kanatlarını suya indirir,ıslanır ıslanmaz göklere yükselir misin? Altı ay görememem ,ölümünle eş değer değil ![]() ![]() Kırlangıcım benim ![]() Hayatım ![]() alıntıdır ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|