|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
cahit, eskişehir, ilköğretim, kural, okulu, tepebaşı |
![]() |
Cahit Kural İlköğretim Okulu Tepebaşı Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cahit Kural İlköğretim Okulu Tepebaşı EskişehirCahit Kural İlköğretim Okulu Hakkında - Cahit Kural İlköğretim Okulu Tanıtım - Cahit Kural İlköğretim Okulu Resimleri - Cahit Kural İlköğretim Okulu İletişim ![]() Cahit Kural İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1995/1996 Eğitim -Öğretim yılında hayır sever iş adamı Cahit KURAL tarafından yapılarak Milli Eğitim Müdürlüğüne devredilmiştir ![]() Eğitim-Öğretime girdiğinden itibaren sekiz yıllık kesintisiz eğitim vermeye devametmektedir ![]() Okulumuz açıldığı yıldan 1998'e kadar ikili öğretim yapmaktayken; Avukat Mail Büyükerman,Ticaret Borsası İlköğretim Okulu ve Eskişehir Ticaret Odası İlköğretim Okullarının açılmasıyla 1999/2000 Eğitim-Öğretim yılı itibariyle normal öğretime geçmiş ve halende devam etmektedir ![]() Okulumuzu yaptıran hayırsever iş adamı her yıl okulumuzu ziyarete gelmekte ve destek olmaktadır ![]() Okulumuzun kurum müdürlüğünü ve ilk müdürlüğünü,halen Cumhuriyet Lisesi Müdürü olan Rahmi BAYDI yapmıştır ![]() Cahit Kural İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Tepebaşı Okulun Telefonu: 2223352665 Okulun Faksı: 2223352665 Okulun Adresi: BATIKENT MH ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 968711@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Harun SEVER Okulun Öğretmen Sayısı: 14 Okulun Öğrenci Sayısı: 236 Okulun Derslik Sayısı: 8 Okulun Ulaşım Bilgileri: Odunpazarından Mahalle Yönüne gelen 23 ve 54 Numaralı otobüsler ile, Hava Şehitliği'nin ordan kalkan 23 numaralı minibüs ve DSİ Bölge Müdürlüğü'nün önünden kalkan 28 numaralı minibüsler Okulumuzun Önünden Geçer ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Var Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Cahit Kural İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|