|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ankara, çankaya, ilköğretim, kıymet, necip, okulu, tesal |
![]() |
Kıymet Necip Tesal İlköğretim Okulu Çankaya Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kıymet Necip Tesal İlköğretim Okulu Çankaya AnkaraKıymet Necip Tesal İlköğretim Okulu Hakkında - Kıymet Necip Tesal İlköğretim Okulu Tanıtım - Kıymet Necip Tesal İlköğretim Okulu Resimleri - Kıymet Necip Tesal İlköğretim Okulu İletişim ![]() Okul Kodu 242707 Okul Müdürü MUKADDER TURHAN Telefon 0-312-4905631 Fax 0-312-4905633 E-Posta kiymetneciptesal@meb ![]() ![]() İnternet Adresi www ![]() ![]() ![]() ![]() Adres Turan Güneş Bulvarı Ürdün Cad ![]() PERSONEL BİLGİLERİ Müdür Yardımcısı 2 Öğretmen 26 Meslek Dersi - 18 Genel Bilgi Dersi Öğretmeni Memur - Yardımcı Hizmetli 1 ŞUBE ve ÖĞRENCİ SAYILARI Şube Sayısı 26 Öğrenci Sayısı 500 BİNA BİLGİLERİ Derslik Sayısı 14 Atölye ve İşlik Sayısı - Fen Laboratuarı - BT Sınıfı 20+1 Konferans Salonu - Spor Salonu - Yemekhane - Misafirhane - LOJMAN BİLGİLERİ Lojman Adeti - Lojman Bilgisi - İL ve İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK İl Merkezine Uzaklık 15 KM İlçe Merkezine Uzaklık 15 KM YERLEŞİM YERİ BİLGİLERİ Okulumuz, OR-AN semtinde TRT binası ve PANORA AVM yakınındadır ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|