|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
eskişehir, ilköğretim, mithat, okulu, paşa, tepebaşı |
![]() |
Mithat Paşa İlköğretim Okulu Tepebaşı Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mithat Paşa İlköğretim Okulu Tepebaşı EskişehirMithat Paşa İlköğretim Okulu Hakkında - Mithat Paşa İlköğretim Okulu Tanıtım - Mithat Paşa İlköğretim Okulu Resimleri - Mithat Paşa İlköğretim Okulu İletişim ![]() Mithat Paşa İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Mithat Paşa İlköğretim Okulu Eskişehir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Mithat Paşa İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Tepebaşı Okulun Telefonu: 2223222001 Okulun Faksı: 2223213381 Okulun Adresi: ESKİBAĞLAR M ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://mithatpasa26 ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 968723@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Bülent SONGUR Okulun Öğretmen Sayısı: 26 Okulun Öğrenci Sayısı: 507 Okulun Derslik Sayısı: 9 Okulun Ulaşım Bilgileri: GEÇNLİK HALLER MERKEZİ KARŞISI (FIRIN SOKAĞI=TALATPAŞA SOKAK DİREK OKULA GELİR) Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Mithat Paşa İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|