![]() |
Güneysu İlköğretim Okulu Merkez Ağrı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güneysu İlköğretim Okulu Merkez AğrıGüneysu İlköğretim Okulu Hakkında - Güneysu İlköğretim Okulu Tanıtım - Güneysu İlköğretim Okulu Resimleri - Güneysu İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Merkez İlköğretim okulu ilk olarak, 1932 yılında Ulucami ilkokulu adı altında kurulmuştur ![]() ![]() ![]() 26 derslikte 740 Öğrencinin öğrenim gördüğü okulda, 1 müdür, 1 müdür yardımcısı, 28’i asıl, 5’i ücretli olmak üzere toplam 35 öğretmen, 4 de hizmetli bulunmaktadır ![]() 2004-2005 eğitim öğretim yılında OKS sınavına giren 43 öğrenciden, 23 öğrenci 1 ![]() ![]() ![]() Merkez ilköğretim okulu Güneysu’nun en köklü ve en büyük okulu olması bakımından bir çok alanda başarılar yakalamış ve diğer okullara da bu konuda öncü olmuştur ![]() Güneysu İlköğretim Okulu Ağrı Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AĞRI / MERKEZ Adı: GÜNEYSU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Merkez Güneysu Köyü Ağri Telefon Numarası: 4722421201 E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi :http://guneysu ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|