|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
cevat, eskişehir, ilköğretim, okulu, tepebaşı, ünügür |
![]() |
Cevat Ünügür İlköğretim Okulu Tepebaşı Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cevat Ünügür İlköğretim Okulu Tepebaşı EskişehirCevat Ünügür İlköğretim Okulu Hakkında - Cevat Ünügür İlköğretim Okulu Tanıtım - Cevat Ünügür İlköğretim Okulu Resimleri - Cevat Ünügür İlköğretim Okulu İletişim ![]() Cevat Ünügür İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Cevat Ünügür İlköğretim Okulu Eskişehir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Cevat Ünügür İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Tepebaşı Okulun Telefonu: 2223402021 Okulun Faksı: 2223402020 Okulun Adresi: ÇAMLICA MH ![]() ![]() Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: 968749@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: BEŞİR HANCI Okulun Öğretmen Sayısı: 20 Okulun Öğrenci Sayısı: 427 Okulun Derslik Sayısı: 12 Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Cevat Ünügür İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|