Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
atatürk, eskişehir, ilköğretim, muttalip, okulu, tepebaşı

Muttalip Atatürk İlköğretim Okulu Tepebaşı Eskişehir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Muttalip Atatürk İlköğretim Okulu Tepebaşı Eskişehir

Muttalip Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Muttalip Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Muttalip Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Muttalip Atatürk İlköğretim Okulu İletişim

Muttalip Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

MİSYONUMUZ

Muttalip Atatürk İlköğretim Okulu, bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak; onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara Atatürkçü, demokrat, çağdaş fikirli bireyler olmak adına; yeni gelecek yılların gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için buradadır

VİZYONUMUZ

"Yaptığı çalışmalarla; her geçen gün kendini yenileyen, Eskişehir'de adından söz ettiren bir İlköğretim Okulu olmaktır"

VAZGEÇİLMEZ DEĞERLERİMİZ

1- Türk Milletinin birlik ve bölünmez bütünlüğün ve Cumhuriyetin temel ilkelerinden taviz vermeyiz

2- Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda, her öğrenciye temel bilgi, beceri, davranış ve alışkanlıklar kazandırırız

3- Öğrenci ve velilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini, beklediklerinden daha kaliteli hizmet ile karşılamak temel hedeflerimizdendir

4- Okulumuzda ben değil, biz anlayışı vardır

5- Gelişme ve mükemmel olma isteği okulumuzun her boyutunda yer alır

6- Öğrencilerimiz, yaptığımız her şeyde ilk sırada yer alır

7- Okulumuzda, demokratik bir iklim vardır

8- Okulumuzda herkes için fırsat eşitliği vardır

9- Okulumuzda, öğrenci merkezli eğitim-öğretim esastır

10- "Her öğrenci öğrenebilir" inancıyla bütün öğrencilerin başarısını arttırma temel felsefemizdir

11- Dürüst eleştiri yaparız, hataları kabul ederiz, eleştiriye açığız

12- Okulumuzda işbirliğine dayalı bir çalışma sistemi vardır

13- Okulumuzda eğitim - öğretim kalitesinin arttırılmasında okul yönetimi gerekli tedbirleri almakta tereddüt etmez

Muttalip Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bulunduğu İlçe: Tepebaşı
Okulun Telefonu: 2223380033
Okulun Faksı: 2223380021
Okulun Adresi: MUTTALİP-ORTA MHZÜBEYDE HANIM CDNO:1 Tepebaşı Eskişehir
Okulun Web Adresi: http://muttalipataturkioomebk12tr
Okulun E-Posta Adresi: 968699@mebk12tr
Okulun Müdürü: BAYRAM DEĞİRMEN
Okulun Öğretmen Sayısı: 30
Okulun Öğrenci Sayısı: 783
Okulun Derslik Sayısı: 23
Okulun Ulaşım Bilgileri: ODUNPAZARI DURAĞINDAN 59 NOLU OTOBÜSLER SAAT BAŞI VE BUÇUKLARDA HAREKET ETMEKTEDİR YILDIZ DURAĞINDAN MUTTALİP DOLMUŞLARI İLE DE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR AYRICA, 48(SİYAH) NOLU OTOBÜS EMEK MHDEN 7:55 TE KALKIP 8:30 CİVARINDA MUTTALİP BELDESİNDEKİ OKULUMUZA ULAŞMAKTADIROKULUMUZUN ŞEHİR MERKEZİNE UZAKLIĞI 5 KMDİR
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Muttalip Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri :

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com