![]() |
Hıdır İlköğretim Okulu Merkez Ağrı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hıdır İlköğretim Okulu Merkez AğrıHıdır İlköğretim Okulu Hakkında - Hıdır İlköğretim Okulu Tanıtım - Hıdır İlköğretim Okulu Resimleri - Hıdır İlköğretim Okuluİletişim Bilgileri * Öğrencimize çağın gerektirdiği ekonomik, sayısal ve kültürel ihtiyaçlara cevap verecek tarzda bilgi ve beceri kazandırmak ![]() * Öğrencilerimizi girişimciliğe teşvik ederek üretken duruma getirmek ![]() * Öğrencilerimizi hizmet alanlarının ihtiyacına uygun meslek elemanları olarak yetiştirmek ![]() AMAÇLARIMIZ ve STRATEJİLERİMİZ * Öğrencilerimize Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda eğitim ve öğretim vermek ![]() * Öğrencilerimize çağın ve teknolojinin getirdiklerini verebilmek ![]() * Öğrencilerin boş vakitlerini verimli bir biçimde değerlendirmelerini sağlamak ve bununla birlikte aile bütçelerine katkıda bulunmalarını sağlamak Hıdır İlköğretim Okulu Ağrı Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AĞRI / MERKEZ Adı: HIDIR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Hıdır Köyü 04340/AĞRI Telefon Numarası: 5055928310 E-mail Adresi :Bilgi Yok Web Adresi :http://agrihidir ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|