Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ankara, ayberk, çankaya, hikmet, ilköğretim, mehmet, okulu

Mehmet Hikmet Ayberk İlköğretim Okulu Çankaya Ankara

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mehmet Hikmet Ayberk İlköğretim Okulu Çankaya Ankara

Mehmet Hikmet Ayberk İlköğretim Okulu Hakkında - Mehmet Hikmet Ayberk İlköğretim Okulu Tanıtım - Mehmet Hikmet Ayberk İlköğretim Okulu Resimleri - Mehmet Hikmet Ayberk İlköğretim Okulu İletişim

OKUL KODU

354389

OKUL MÜDÜRÜ

DOĞAN ALTUNTAŞ
TELEFON

0-312-4532030
FAKS

0-312-4532872

E-POSTA

mhayberkio@cankaya-mebgovtr
WEB ADRESİ
Yok

ADRES

YAKUPABDAL MAHALLESİ SERPMEEVLER NO:2 ÇANKAYA

VİZYON
İstiyoruz ki Okulumuzda,öğrenme temel ihtiyaç olsunOkulumusda her veli,öğrencisine öğrenme için hertürlü fırsat verildiğini bilsin Okulumuzda hem öğretenler hem öğrenenler,birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önem

MİSYON
Biz bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak,onların bilgili,becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21yüz yılın ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız İnanıyoruz ki

kaynak:/cankaya-mebgovtr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com